Group Fitness

Ένα από τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα γιατί βελτιώνει την καρδιοαναπνευστική λειτουργία, δυναμώνει το μυοσκελετικό σύστημα και βοηθάει όσους συμμετέχουν σε αυτό να είναι πιο λειτουργικοί στην καθημερινότητά τους.

Πάρτε τα βαράκια, τα λάστιχα, τις μπάρες και ελάτε να γυμνάσουμε αποτελεσματικά όλο το σώμα, με μοναδικό στόχο τη δημιουργία ενός καλλίγραμμου κορμιού. Διασκεδαστικό και αποτελεσματικό πρόγραμμα για όλα τα επίπεδα. Πάρτε βαθιά αναπνοή … ξεκινάμε!

Το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα αίθουσας με ελεύθερα βάρη! Γυμνάστε ξεχωριστά την κάθε μυική ομάδα με μπάρες και βαράκια και δείτε διαφορά στο σώμα σας … γρήγορα! Ιδανικό για όλους.

Με οδηγό τη θέληση και βοηθούς, body bars, kettlebells, ropes, heavy bags και το βάρος του σώματός σας! Το πιο απαιτητικό αθλητικό πρόγραμμα. Σας αρέσουν οι προκλήσεις;  Πάμε γερά!!!

Βελτιώστε την ισορροπία, τη σταθερότητα, την αντοχή, το συντονισμό και απόδοση σε αθλητικές και καθημερινές δραστηριότητές σας. Ενισχύστε το μεταβολισμό σας. Join the bosu movements.

Η μέθοδος Zumba ξεκίνησε από την Κολομβία στις αρχές του ’90 από το γυμναστή Bete Perez και κατέληξε να γίνει μια πραγματική επανάσταση στον χώρο του fitness. Συνδυάζει στοιχεία Salsa, Mambo και άλλων Latin χορών στο πλαίσιο μιας χορογραφίας aerobic με σκοπό να σας προσφέρει μια έντονη, αερόβια και άκρως διασκεδαστική γυμναστική.

Προπόνηση καύσης θερμίδων μέσω συνεχόμενων εναλλαγών συνδυασμών καρδιαγγειακής άσκησης και αντιστάσεων. Άφθονος ιδρώτας – προπόνηση στα όρια!

Στοχευμένο προπονητικά πρόγραμμα με τις καλύτερες ασκήσεις για να ισοπεδώσουν τους κοιλιακούς σου, να τονόσουν τα πόδια σου, και να σμιλέψουν τους μηρούς και τους γλουτούς σου.

Εδώ η αεροβίωση χτυπάει κόκκινα!!! Ένα πρόγραμμα με ατελείωτη ένταση. Καθαρές μικρές χορογραφίες, χωρίς περίπλοκους συνδυασμούς που σκοπό έχουν να ανεβάσουν τους σφυγμούς σας. Ιδανικό για προχωρημένους.

Super συνδυαστικό πρόγραμμα, με κύριο χαρακτηριστικό του το … STEP. Ανεβοκατεβείτε με απλά βήματα το σκαλοπάτι και αφού ζεσταθείτε καλά χρησιμοποιήστε το μαζί με βαράκια και βάρος του σώματός σας. Μην το χάσετε!

Έχετε ανάγκη από εκτόνωση; Καλώς ήρθατε στο TAE BO! Κινήσεις πολεμικών τεχνών σε συνδυασμό με δυνατή μουσική και έντονη αερόβια δραστηριότητα σας γεμίζουν ιδρώτα και … ενέργεια! Ένα αερόβιο πρόγραμμα για όλους.

Είδος πολεμικής τέχνης. Συνδυασμός χτυπημάτων πυγμαχίας και λακτισμάτων (κλωτσιές). Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να έρθετε και να συμμετάσχετε στις προπονήσεις αφού η πρώτη επαφή θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει φανατικούς οπαδούς του.

Το απόλυτο μάθημα κοιλιακών. 15 min έντονοι κοιλιακοί. Συνδυάστε το με το ατομικό σας πρόγραμμα.

Μάθημα χωρισμένο σε 2 ενότητες. Αποτελεσματικές ασκήσεις για σφικτούς και καλογραμμομένους κοιλιακούς στο πρώτο μισό και stretching για όλο το σώμα στο υπόλοιπο. Θα το λατρέψετε!!!

Εμπνευσμένο από τον JOSEPH PILATES αυτό το μοναδικό πρόγραμμα με ασκήσεις δύναμης και ευλυγισίας βελτιώνει άμεσα τη σωστή στάση σώματος, την ελαστικότητα και την ισορροπία.

Νιώστε την ευεργετική επίδραση ενός μαθήματος athletic yoga μέσα από το διαδοχικό πέρασμα στις διαφορετικές πόζες (asanas) και βελτιώστε δύναμη, αντοχή και ευλυγισία, αποκτώντας ψυχική ισορροπία και διαύγεια πνεύματος. Νοιώστε τη στιγμή … κερδίστε την απόλυτη ευεξία.

Η Ακαδημία έχει σαν σκοπό την σε βάθος διδασκαλία όλων των μορφών της Γιόγκα, την διοργάνωση Σεμιναρίων με προσκεκλημένους Έλληνες και ξένους δασκάλους της Γιόγκα διεθνούς ακτινοβολίας και την εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα. Τα κύρια συστήματα Γιόγκα που διδάσκονται στην Ακαδημία είναι:

Ashtanga Yoga – Iyengar Yoga – Agni Vinyasa Yoga – Yoga Works System

Εκτελέστε με ασφάλεια εκατοντάδες ασκήσεις που χτίζουν δύναμη, ελαστικότητα, ισορροπία, και κινητικότητα, όλα στην ένταση που θα επιλέξεις. MAKE YOUR BODY YOUR MACHINE!

Κανόνες για τα Προγράμματα Group Fitness

*Τα μέλη δεν επιτρέπεται να ανοίγουν τις πόρτες του Studio κατά τη διάρκεια του μαθήματος, διότι έτσι διαταράσσεται η διεξαγωγή του μαθήματος.
*Τα μέλη παρακαλούνται να έρχονται στην ώρα τους για το μάθημα. Η είσοδος στην τάξη θα απαγορεύεται σε όποιον φθάνει στο μάθημα με καθυστέρηση μεγαλύτερη των 5′.
*Όταν η τάξη είναι υπερπλήρης, ο Γυμναστής μπορεί να περιορίσει τον αριθμό των συμμετεχόντων κατά την κρίση του, ενώ μπορεί να ζητήσει από οποιοδήποτε μέλος που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια ή περιορίζει την ευχαρίστηση των άλλων μελών να εγκαταλείψει το μάθημα.
*Ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για την διεξαγωγή ομαδικού μαθήματος στο Studio, ορίζονται τα δύο (2) άτομα. Σε περίπτωση που κατά την ώρα έναρξης του μαθήματος οι συμμετοχές είναι λιγότερες των δύο (2) ατόμων το μάθημα αναβάλλεται.